Sportolóknak

A Skyward a profikat is szívesen fogadja

A Skyward szélcsatornában már akkor is sportolónak számítasz, ha úgy döntesz, hébe-hóba visszajössz repülni, de rendszeresen. De még mennyire, hiszen a szélcsatornázás összetett sport, ami mindenedet átmozgat! Éppen ezért, ma már önálló sportág, amelyet kicsik és nagyok egyformán képviselnek a világ minden táján. Ha úgy érezted, hogy megtaláltad a Skywardban az ideális sportot és mozgásformát, hívd kollégáinkat, vedd fel a kapcsolatot az oktatóval és gyere repülni, akár hetente is!

Sportolóként a legkisebb foglalható repülési idő 15 perc, amit 30 perc alatt tudsz lerepülni az oktatóval. Nem véletlenül ennyi, az általában 10 körös menet alkalmával minden kör után visszanézed a széltér melletti képernyőn az oktatóval a mozgásodat, hogy azonnal tökéletesíteni tudjátok a következő körben a repülést. Hidd el, sportolóként, kiváló állóképesség mellett is érezni fogod ezeket az edzéseket, amelyből természetesen akár 30 percet is repülhetsz - egy óra alatt. Amennyiben többen jöttök repülni, egymás váltásában fogjátok lerepülni az időt, tehát ketten fél óra alatt kétszer 15 percet repültök. A szél nem áll le, csak ti, amíg egyikőtök repül, ti pedig az oktatóval kommunikáltok. Éppen ezért, ha többen jöttök, ugyan arra a váltásra nem tudjátok ugyan azt az oktatót választani, mert nem lesz ideje mindkettőtökre. Minden oktatónk szuper! Próbáljátok ki őket, hogy kiderüljön, ki passzol hozzátok a leginkább!

Sportolói csomagjaink kizárólag akkor vehetőek igénybe, ha legalább egy alkalommal már jártál nálunk és repültél!

A csatorna 4 méter átmérőjű és 9 méter magas, a maximális szélsebesség 210 km/óra. Dynamic head down repülésre alkalmas, statikus head down repülésre azonban nem.

Az ország szinte összes ejtőernyős csapata megfordult már nálunk! A legtöbben rendszeresen edzenek a Skywardban, hiszen sokkal könnyebb a dolguk egy repülőgépből való kiugrás nélkül. Nemcsak edzeni járnak hozzánk, rendszeresen tartunk versenyeket! A világ minden országából érkeznek hozzánk ejtőernyős csapatok, ejtőernyősök, izgalmas és érdekes emberekkel találkozhatsz nálunk nyitva tartási idő alatt, szinte bármikor.

Időpontfoglalás a www.skyward.hu oldalon, vagy hívjátok kollégáinkat a pontos információkért nyitva tartási időben.

Ismerd meg oktatóinkat

Sztojcsev Tamás
Sztojcsev Tamás
Megálmodtam az álmodat
Mark Twain azt mondta, hogy legyen olyan munkád, amit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod. Nos, én soha nem is dolgozom! A repülés az alapállapotom. Az álmom, amit valóra váltok minden nap mások számára is. Szélcsatornában, ejtőernyővel, helikopterrel... Mindent úgy hoztunk létre a Skywardban, amivel más helyeken szeretnénk találkozni! És működik! Mindenki mosolyogva megy el!
Wentzel Viktória
Wentzel Viktória
Az van messze, ami nincs
Szövegíróként dolgoztam, amikor rátaláltam a Skywardra. Szó szerint az első tégla helyére kerülése óta együtt lélegzünk a szélcsatornával. Kreatív emberként imádom benne a kihívást és az alkotást. Felépíteni valamit a nulláról és minden nap létrehozni egy másik valamit... És ezekből egy harmadikat megálmodni.... Berántani a kitalált dolgokat a valóságba. Ennek van értelme igazán...
Koczák Tamás - TOMKA
Koczák Tamás - TOMKA
..
Az utóbbi 9 évben az ejtőernyőzésnek élek, és az elmúlt 6 évben a Skyward csapatát is erősítem ahol mindig találok kihívást a munkában. Nemcsak a szélben, a levegőben is otthonosan mozgok, ejtőernyősként fel tudom készíteni a sportolókat is a tökéletes ugrásra. Örömmel tölt el, ha segíthetek másoknak megtapasztalni a repülés varázsát.
Nánási Gabriella
Nánási Gabriella
.
Először elképzelhetetlennek tartottam, hogy olyan könnyedén fogok én is mozogni a szélben, mint azok az oktatók, akik engem tanítottak. Ma már élvezem, hogy könnyedén uralom a szelet, de a legjobban azt szeretem, hogy nap mint nap új emberekkel ismertethetem meg a repülés különleges élményét. Szeretek főzni, kertészkedni, és hamarosan élelmiszeripari mérnök lesz belőle.
Darya Shojaei Rahnama
Darya Shojaei Rahnama
Az álom a repülés, a repülés az élet!
Darya vagyok, jelenleg a legfiatalabb oktató a Skywardban, és Iránból származom. Amikor elkezdtem repülni és oktatni, tériszonyom volt, de most senki sem tud visszatartani a szélcsatornából. Ha velem repülsz, csak egy szabály van: MOSOLYOGJ!
Dorsa Rahnama
Dorsa Rahnama
.
Dorsa vagyok. Éjszakánként gyógyszerész vagyok, nappal pedig szélcsatorna-oktató. A mindenem egy jó kis adrenalinlöket biztonságos környezetben. Ott leszek, hogy elkísérjelek a repülés szuper élménye során végig.
Pálfi Gergő
Pálfi Gergő
.
Sziasztok, gyertek velem repülni a csatornába, nem fogjátok megbánni, a repülés életetek élménye lesz! Kisgyerek korom óta a mozgás jelent számomra szinte mindent. Szeretem a kihívást és nincs olyan sport amit nem próbálnék ki szívesen. Láthattál különböző sportvetélkedőkben és az instagrammon is megtalálsz.
Krisán Andrea
Krisán Andrea
.
Sziasztok! Ha elhatároztad, hogy repülni szeretnél, és ezer kérdésed van, az egyik első ember én leszek, akivel találkozhatsz. Hidd el, nem tudod elszívni az energiám, kimeríthetetlen vagyok. Ha éppen nem a csatornában dolgozom azért, hogy gördülékeny legyen a napi működés, akkor Capoeira oktatóként tevékenykedem, amit egyszerűen imádok.
Zél Violetta
Zél Violetta
.
Sziasztok, Vio vagyok, az egyik legfiatalabb tagja a csapatnak. Kezdetben még középiskola mellett dolgoztam olykor olykor a Skywardban, ma már oszlopos tagja vagyok a szélcsatornának. Nem hagytam el azonban végleg az iskolapadot, jelenleg főiskolai tanulmányaim mellett dolgozom a Skywardban.:)

Na, jöhet a lebegés??

Kalkuláld ki a költségeket és irány az időpontfoglalás!

Skyward Blog

Amit mi a Skywardnál gondolunk. Ha tetszik, ha nem

'NŐ'velhető

'NŐ'velhető

Nem terveztük előre, de úgy alakult, hogy a mi munkahelyi közösségünkben többségében nők dolgozunk. És nem azért, mert sztereotip női szakmát végzünk, sőt! A szélcsatornázásra sokkal inkább volt jellemző korábban a tesztoszteron fűtöttség –
5 Legszexibb sport férfiaknak

5 Legszexibb sport férfiaknak

Izomtól duzzadó mezek? Csillogó férfitestek? Tesztoszterontól túlfűtött sportközvetítések? Az igazi oka a női szurkolásnak maguk a FÉRFIAK? Összeszedtük az 5 legszexibb férfi sportot!

Ne maradjon le!