Ajándékutalvány

Egyedi ajándékot keresel? Legyen az a valódi élmény!

Ma már egyre gyakrabban élményt választunk ajándéknak. Nehéz azonban kitalálni, hogy kinek mi a legmegfelelőbb, mi az, amivel biztosan örömöt okozunk, nem pedig plusz problémát! Ne feledd, a rossz ajándék probléma, a jó ajándék öröm csupán! A Skywardban dolgozók tudjuk, hogy szerencsés "termékünk" van, egy szélcsatornás repülésnek valóban mindenki örül! Mindenki mosolyogva megy el tőlünk! Legyen szó bárkiről, mi kimozdítjuk a komfortzónájából! És pont ettől a legjobb ajándék a Skyward utalvány! 

Legyen az ajándék élmény!

Legyen az ajándék élmény!

Gondban vagy, mert nem tudod, hogy mit vegyél annak, akinek már mindene megvan? Vagy éppen azt nem tudod, hogy pontosan mi mindene nincs még? A Skyward szélcsatornás repülés tökéletes választás, egyszerűen nem tévedhetsz vele! Minden alkalomra felejthetetlen bakancslistás élmény kortól és nemtől függetlenül. Születésnap? Évforduló? Ballagás? Karácsony? Legénybúcsú? Esküvő? Soroljuk még? Az időponton sem kell gondolkoznod! Válaszd ki a megfelelő csomagot, majd fizetés után a regisztrációkor megadott email címre automatikusan elküldjük az ajándékutalványt. Nincs más dolgod, mint kinyomtatni és átadni! Ne aggódj, az utalványon az ár nem szerepel! Az utalványon szereplő kóddal az ajándékozott tud majd időpontot foglalni a weboldalunkon. És ne feledd! A közös élmény összeköt! (Az utalvány nem névre szóló, így átruházható, vásárlástól számítva 3 hónapig érvényes, lejárat után maximum 1 hónapot hosszabbítunk az érvényességen. Ezt követően a voucher 50 százalékának kifizetése után tudják felhasználni az utalványt.)


Utalvány beváltás

Ha ajándékba kaptál Skyward élményugrást, és szeretnéd beváltani...

1. Skyward ajándékutalványod van?

Igazán szerencsés vagy, ha megleptek téged egy Skyward élményrepüléssel! Nincs más dolgod - mint ahogyan azt az utalványon is olvastad - csak időpontot kell foglalnod életed élményére itt, a weboldalon. Keresd meg az utalvány kódját és írd be a megfelelő helyre. Ezután válaszd ki a tökéletes dátumot!  Honnan ismered meg, hogy tőlünk származik-e közvetlenül az utalvány? Ha nem egyértelmű a voucher figyelmes átolvasása után sem, írd ide az utalvány kódját! Ha elfogadja, meg is fejtetted a rejtélyt! Válassz időpontot és gyere! Nagyon várunk!


2. Máshonnan van kuponod?

Nem a Skyward oldalán lett vásárolva az utalványod? Honnan tudod kideríteni? A kezedben tartott vouchert olvasd el figyelmesen! Ha olyan szöveget látsz rajta, ami arra utal, hogy valamelyik viszonteladónk állította ki - Meglepkék, Élménypláza, Feldobox, Kártyapláza, Élj a Mának! Nagy Nap - akkor válaszd ki ez alatt a menüpont alatt a megfelelő partnerünket és haladj tovább a foglalásban. Nézd meg, hány főre szól a repülés és állítsd be azt is a foglaláshoz! Számunkra is fontos, mert így tudunk maxi felkészülni az egyes csoportok létszámára az oktatóinkkal és a szabad helyekkel!

Melyik partnerünktől van az utalvány?

Ne maradjon le!