Rólunk

Ismerd meg a Skyward történetét

Mi mást is mondhatunk, mint hogy a Skyward Szélcsatorna egy igazi álom projekt és álom munka! Nincs olyan kollégánk, aki ne szenvedélyből kezdett volna nálunk dolgozni, ez pedig a csatornánk működésén is nyomot hagy.

Amikor Magyarországon még egyetlen szélcsatorna sem volt, néhány ejtőernyős nagy álma és vágya volt, hogy ne kelljen külföldre utazni egy kis lebegésért. Kitalálták, kiszámolták, eltervezték és hosszú évek munkájának köszönhetően megalkották az ország első és egyelőre egyetlen szabadesés szimulátorát!

Évente nagyjából ezer ember tapasztalhatja meg nálunk a repülés élményét. Kicsik és nagyok, hobbi lebegők és profi sportolók egyaránt megfordulnak nálunk a világ minden tájáról.

Ne gondold azonban, hogy csak adrenalinfröccsöt okoz a repülés! Számos olyan pozitív hatása van az egészségre, amire nem is gondolnánk! Nemcsak prevenciós jelleggel alkalmazható a szélben való mozgás (koordinációs készség fejlesztésére, koncentráció és állóképesség javítására, vagy az agy tökéletes összehangolására a test irányításával)! Külföldön már nagy sikerrel alkalmazzák mozgásszervi problémákkal élők számára speciális fejlesztésekkel és új lehetőség alkalmazásával a szélcsatornában való terápiát, melyek hatékonyságát számos tudományos kutatás is alátámasztja.

Az elmúlt években, dacára annak, hogy a világban az élet nem lett könnyebb, folyamatosan épültünk, fejlődtünk. Mára egy igazi élményközponttá váltunk, ahová jó megérkezni és jó elmenni is, fantasztikus élményekkel gazdagodva. A Skywardban nemcsak a szélcsatornával nyűgözzük le a vendégeinket! Tetőteraszunkon igazi romkert hangulat van, wellness részlegünkben pedig nemcsak a repülés után töltődhetnek fel a látogatóink.  A szélcsatorna és a hozzá tartozó épületegyüttes és élményközpont nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Akár 100 fős konferenciák számára is otthont tudunk adni technikai felszereléssel együtt, de élőkoncertes bulik rendezésére is kiválóan alkalmas a hely.

Büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak a Csepel Műveknek vagyunk egy különleges kis ékköve, de az egész országban egyedi programmal és arculattal rendelkező cég vagyunk.  

A titkunk nem az, hogy jó programot nyújtunk a vendégeinknek - pedig milyen jó programmal várunk mindenkit!! A titok az, hogy hiszünk abban, amit csinálunk és mindannyian a saját ügyünknek tekintjük a Skyward létezését. A folytonos megújulást. A különlegességünk, hogy ha a szél éppen nem fúj, akkor is valami történik nálunk. Amit teljes testünkkel és őszinte szenvedéllyel csinálunk! Ebben biztos lehetsz! De csak akkor, ha a saját bőrödön tapasztalod majd...

Rólunk

Mark Twain azt mondta, hogy legyen olyan munkád, amit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod. Nos, én soha nem is dolgozom! A repülés az alapállapotom. Az álmom, amit valóra váltok minden nap mások számára is. Szélcsatornában, ejtőernyővel, helikopterrel... Mindent úgy hozunk létre a Skywardban, amivel más helyeken szeretnénk találkozni! És működik! Mindenki mosolyogva megy el!

Sztojcsev Tamás, Skyward alapító

Miért vagyunk jó csapat?

Törődünk a másikkal

Törődünk a másikkal

A munkánk az emberek biztonsága és szórakozása. Úgy törődünk mindenkivel, ahogyan velünk tették ezt az oktatóink. Szenvedélyünk a munkánk és ezt szeretnénk átadni. Tudjuk, hogy mindenkinek EZ a Nagy PILLANATA. És mi benne vagyunk.
Élményvásár az álomgyárban

Élményvásár az álomgyárban

A boldog élet a jelenben megélt pillanatokból áll! A Skyward élmény egy tökéletes választás, hiszen mindenki szeretne repülni. Nem mást árulunk az álomgyárunkban, mint élményt, vágyat és a legjobb pillanatokat! Amit ma megélsz, az határozza meg a holnapod.
Ezer fokon égünk

Ezer fokon égünk

Egyedi, izgalmas környezetben, közvetlen, baráti hangulatban fogadjuk a repülni vágyókat. Mindenkire úgy figyelünk, mintha ő lenne az egyetlen vendégünk. Miért? Mert minden pillanatát élvezzük a munkánknak! Ha látsz minket, látod: szenvedéllyel élünk a Skywardban. És aki eljön hozzánk, itt akar maradni.

Skyward pillanatok

A Skyward Szélcsatornában mindannyian arra törekszünk, hogy minél többen kipróbálhassák és átélhessék a szabadesés csodálatos élményét. Különösen fontos a számunkra, hogy olyan csoportok, közösségek és nehéz élethelyzetben élők számára is lehetőség nyíljon a szélcsatornázásra, akik számára ez nem lehet elérhető. Ezért minden évben különböző célcsoportot választunk, akik számára megnyílik a csatorna ajtaja és ingyenesen repülhetnek egy nyílt nap keretében.

Az elmúlt évek során mozgáskorlátozottak, állami gondozottak, valamint tartós betegséggel élő gyermekek voltak a vendégeink. Az események nemcsak a látogatóinknak, de számunkra is örök élmény maradnak. Hatalmas öröm volt látni mindegyik rendezvényen, ahogy egészen új közegben, hétköznapi korlátaikból kimozdulva tapasztalják meg kicsik és nagyok egyaránt a repülés felszabadító érzését.

A weboldalunkat és közösségi oldalainkat követve Te is értesülhetsz időben az aktuális nyílt napjainkról, vagy az éppen soron következő versenyeinkről.


Az Adrenalin csapat

A Skyward csapattagjai

Sztojcsev Tamás
Sztojcsev Tamás
alapító, ügyvezető, ejtőernyős, helikopter pilóta, bázisugró
Wentzel Viktória
Wentzel Viktória
vezető stratégiai manager
Koczák Tamás - TOMKA
Koczák Tamás - TOMKA
vezető oktató
Nánási Gabriella
Nánási Gabriella
Oktató
Dorsa Rahnama
Dorsa Rahnama
Oktató
Pálfi Gergő
Pálfi Gergő
Oktató
Krisán Andrea
Krisán Andrea
recepció, ügyfélkapcsolat
Zél Violetta
Zél Violetta
recepció, ügyfélkapcsolat
Dolgozzunk együtt!
Szimpatikusak vagyunk? Szívesen dolgoznál velünk? Mindig várjuk a jó arcokat!

Ne maradjon le!