Élménylebegés

Éld át a szabadesés élményét, biztonságosan!

A repülésről legtöbben csak álmodunk! Pedig a valóságban is átélheted a lebegést, sőt, a szabadesés élményét is, méghozzá teljesen biztonságos körülmények között!

Magyarország első és egyetlen szélcsatornájában, a Skywardban bárki kipróbálhatja a repülést 5-99 éves korig. Ha nem szeretnél egy repülőgépből kiugrani, hogy megtapasztald, milyen az ejtőernyőzés, vagy az első ugrás előtt nálunk tesztelnéd a "szárnyaid", gyere hozzánk!  A szélcsatornázás nem igényel semmiféle előképzettséget, csak meg kell érkezned!

Csatornánk 4 méter átmerőjű és 9 méter magas, a maximális szélsebességünk pedig 210 Km/óra. Nemcsak hazánkból jönnek hozzánk repülni, rengeteg külföldi vendégünk van, ejtőernyősök és szélcsatorna sportolók egyaránt. 

A szélcsatornázás ma már önálló sportág, számos hazai és nemzetközi versennyel. Évente kerül megrendezésre világbajnokság, melyen 2023-ban magyar győzelem született: Feith Máté 16 évesen junior freestyle világbajnok lett! Máté hatalmas tehetség óriási küzdeni akarással és kitartással. És nálunk kezdte a sportot. Bárki előtt nyitva áll a szélcsatornánk ajtaja...

Legyen szó akár élményrepülésről, vagy sportról, a Skywardban különleges és felejthetetlen élménnyel leszünk gazdagabbak!

Élménylebegés

Mire számíthatsz a szélcsatornában?

A programra csak előzetes időpontfoglalással tudsz érkezni! Ne feledd! A megjelölt időpont előtt pontosan egy órával korábban kell érkezned!

Miután a recepción kitöltötted a szükséges papírokat, csoportos oktatáson veszel majd részt, ahol a kísérőid is jelen lehetnek Csak néhány kézjelet kell megjegyezned, mellyel a szélben kommunikálnak veled majd az oktatók és minden kérdésedre válaszolnak kollégáink. Segítenek kiválasztani a megfelelő repülőruhát és sisakot az instruktorok- speciális szélcsatornás öltözetet, majd a csoportoddal, valamint a kísérőkkel együtt felmentek a szélcsatornához. 

Élményrepülésnél egy ember egy oktatóval tartózkodhat egy időben a csatornában. Az egy csoportba tartozó vendégek egymás váltásában repülik le az idejüket. Tehát alapcsomaggal mindenki kétszer repül, így van idő pihenni és nézni a többieket, amíg újra rád nem kerül a sor.

Ne feledd! A csatornában másként telik az idő! Új izmokat találsz, új közegben mozogsz! És egyáltalán ne foglalkozz vele, hogy mennyire vagy ügyes! Annyi a dolgod, hogy élvezd a repülést! Csak legyél laza! Hidd el, azonnal tudni fogod, miért az egyik legjobb szórakozás és sport a szélcsatornázás!

Életed élménye a legnagyobb biztonságban!

Történhet velem bármi veszélyes a szélcsatornában? A Skywardban biztonságban repülhetsz!

Oktatóink évekig tanulják a legalapvetőbb mozgásokat is a szélben. Mindannyian tapasztalt és jól képzett szakemberek, aki számára a repülés a legnagyobb öröm, vendégeink biztonsága pedig a legfontosabb része a munkájuknak! 

Amíg a szélben tartózkodsz végig melletted van az oktatód és amíg nem érzi, hogy felvetted a biztonságos és stabil pozíciót, nem enged el. Mindez nagyjából 1,5 méteres magasságban történik, amikor magasabbra repültök végig, megszakítás nélkül, stabilan tart az instruktorod.

A szélcsatornázás gyakorlatilag mindenki számára biztonságos, néhány kivétel azonban van, amikor nem ajánljuk, hogy kipróbáld! Amennyiben kisbabát vársz, még ha nagyon korai szakaszban van a terhesség, akkor sem javasolt! Az alulról érkező szél, amelyre "felfekszünk" repülés közben, vérbőséget okozhat.

Vállproblémáknál, amennyiben előfordult már veled valaha, hogy kifordul, kiugrott a vállad, sajnos nálunk újra jelentkezhet, így ebben az esetben sem javasoljuk a szélcsatornázást! 

Minden egyéb esetben szinte kivétel nélkül repülhetsz! Az elmúlt években mozgáskorlátozott, látássérült vendégeink is  boldogan megtapasztalták, hogy a testük szabadon lebeghet. Óriási pillanatok nemcsak nekik, de a számunkra is, hogy életre szóló élménnyel gazdagodnak a hétköznapokban korlátok között élők is.

Így azt javasoljuk, ne arra koncentrálj, hogy mitől félsz, hanem izgalommal és örömmel várd életed egyik legjobb élményét!


A foglalásnál láthatod, hogy súlyhatár is sajnos van a csatornában. 100 kilogramm fölött extra díja van a repülésnek ( 5.000,- HUF/fő), egyszerűen azért, mert ekkora súlynál két oktatónak kell lennie az élménylebegővel a csatornában, ez pedig megnehezíti a napi csoportok beosztását. Mi azonban várunk szeretettel egészen 120 kilogrammig, efelett sajnos már nem áll módunkban reptetni.


Sztojcsev Tamás
Sztojcsev Tamás
Megálmodtam az álmodat
Mark Twain azt mondta, hogy legyen olyan munkád, amit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod. Nos, én soha nem is dolgozom! A repülés az alapállapotom. Az álmom, amit valóra váltok minden nap mások számára is. Szélcsatornában, ejtőernyővel, helikopterrel... Mindent úgy hoztunk létre a Skywardban, amivel más helyeken szeretnénk találkozni! És működik! Mindenki mosolyogva megy el!
Wentzel Viktória
Wentzel Viktória
Az van messze, ami nincs
Szövegíróként dolgoztam, amikor rátaláltam a Skywardra. Szó szerint az első tégla helyére kerülése óta együtt lélegzünk a szélcsatornával. Kreatív emberként imádom benne a kihívást és az alkotást. Felépíteni valamit a nulláról és minden nap létrehozni egy másik valamit... És ezekből egy harmadikat megálmodni.... Berántani a kitalált dolgokat a valóságba. Ennek van értelme igazán...
Koczák Tamás - TOMKA
Koczák Tamás - TOMKA
..
Az utóbbi 9 évben az ejtőernyőzésnek élek, és az elmúlt 6 évben a Skyward csapatát is erősítem ahol mindig találok kihívást a munkában. Nemcsak a szélben, a levegőben is otthonosan mozgok, ejtőernyősként fel tudom készíteni a sportolókat is a tökéletes ugrásra. Örömmel tölt el, ha segíthetek másoknak megtapasztalni a repülés varázsát.
Nánási Gabriella
Nánási Gabriella
.
Először elképzelhetetlennek tartottam, hogy olyan könnyedén fogok én is mozogni a szélben, mint azok az oktatók, akik engem tanítottak. Ma már élvezem, hogy könnyedén uralom a szelet, de a legjobban azt szeretem, hogy nap mint nap új emberekkel ismertethetem meg a repülés különleges élményét. Szeretek főzni, kertészkedni, és hamarosan élelmiszeripari mérnök lesz belőle.
Dorsa Rahnama
Dorsa Rahnama
.
Dorsa vagyok. Éjszakánként gyógyszerész vagyok, nappal pedig szélcsatorna-oktató. A mindenem egy jó kis adrenalinlöket biztonságos környezetben. Ott leszek, hogy elkísérjelek a repülés szuper élménye során végig.
Pálfi Gergő
Pálfi Gergő
.
Sziasztok, gyertek velem repülni a csatornába, nem fogjátok megbánni, a repülés életetek élménye lesz! Kisgyerek korom óta a mozgás jelent számomra szinte mindent. Szeretem a kihívást és nincs olyan sport amit nem próbálnék ki szívesen. Láthattál különböző sportvetélkedőkben és az instagrammon is megtalálsz.
Krisán Andrea
Krisán Andrea
.
Sziasztok! Ha elhatároztad, hogy repülni szeretnél, és ezer kérdésed van, az egyik első ember én leszek, akivel találkozhatsz. Hidd el, nem tudod elszívni az energiám, kimeríthetetlen vagyok. Ha éppen nem a csatornában dolgozom azért, hogy gördülékeny legyen a napi működés, akkor Capoeira oktatóként tevékenykedem, amit egyszerűen imádok.
Zél Violetta
Zél Violetta
.
Sziasztok, Vio vagyok, az egyik legfiatalabb tagja a csapatnak. Kezdetben még középiskola mellett dolgoztam olykor olykor a Skywardban, ma már oszlopos tagja vagyok a szélcsatornának. Nem hagytam el azonban végleg az iskolapadot, jelenleg főiskolai tanulmányaim mellett dolgozom a Skywardban.:)

Repülés, lazulás, szórakozás

A Skyward élménykomplexumban minden arról szól, hogy jól érezd magad!

Kis- és nagy csoportos  rendezvények lebonyolítására várjuk a vendégeinket - magánszemélyek és cégek személyében.

  • Szélcsatornás repüléssel, konferencia teremmel - technikai felszereléssel együtt bérelhető a szabadidős központ.
  • Wellness részlegünk három különböző szaunával, hideg és meleg vizes pezsgőfürdős medencével, bár és
  • táncrészleggel vehető bérbe.
  • Jól felszerelt fitness termünkben sportolhatnak vendégeink
  • Hangulatos tetőteraszunk élőzenés koncertekkel, születésnapi rendezvényekkel és csapatépítőkkel várja vendégeinket.


Repülés oktatói segítséggel - plusz Taxival?

Repülés oktatói segítséggel - plusz Taxival?

Ne aggódj, nem hagyunk egyedül a szélben! Sőt! Minden élményrepülésnél egy ember tartózkodhat egy oktatóval a szélcsatornában. Instruktoraink kemény és alapos képzést kaptak, a legprofibb csapattal várunk mindenkit. A repülés előtt oktatáson vesz részt mindenki, ahol megtanuljátok, hogyan tudtok kommunikálni a szélben az oktatóval. Kézjelekkel fogja mutatni, hogy milyen mozdulatokkal vedd fel a tökéletes tartást a szélben.  Ha bármilyen kérdésed van, fordulj bátran kollégáinkhoz, oktatóink és a recepción dolgozók is mindenben segítenek.

És tudni szeretnéd azt is, hogy mi az a TAXIZÁS?

Természetesen nem küldünk érted autót, de mindenkire gondoltunk csomagjaink összeállításánál! Ha szeretnél egy óvatosabb kezdő élményt átélni, a normál csomagot válaszd! A "taxis" csomag vásárlásával azonban egy még nagyobb andrenalinfröccsöt kapsz! A normál csomaggal nagyjából 1,5-2 méter magasra, a taxis csomaggal 9 méterig repülünk tapasztalt, profi oktatókkal. A helyszínen természetesen bármikor kiegészíthető az alapcsomag "taxisra"!

Válasz csomagot

Válaszd ki, hogy 1 vagy több percet szeretnél repülni?

Ne maradjon le!