5 Legszexibb sport férfiaknak

Izomtól duzzadó mezek? Csillogó férfitestek? Tesztoszterontól túlfűtött sportközvetítések? Az igazi oka a női szurkolásnak maguk a FÉRFIAK? Összeszedtük az 5 legszexibb férfi sportot!

5 Legszexibb sport férfiaknak


Elnézést kérünk a férfiolvasóinktól, de most egy szubjektív írás következik. Hogy kinek milyen a legférfiasabb sport, változó, és mivel női szerzője van a jelen soroknak, engedjétek meg azt a luxust, hogy ne csak a fociról és autóversenyről írjunk. Sőt, az utóbbiról ne is, mert mi lenne férfias egy nőnek abban, hogy átlagban csöpp férfiak autóznak körbe-körbe órákon át, majd végül maximum szétlocsolnak egy üveg pezsgőt ( vagy széttörnek egy Herendit). És bár írhatnánk a tűzoltókról , rendőrökről és villanyszerelőkről, mint a szexiség faktor nyerteseiről , íme öt sportág, amit akkor is megnézünk, ha nem tudjuk, mi az a les, vagy „carving” és „head down”.

Foci

Nem tettük az első helyre, de legyünk rajta túl, a foci ugyanis nemcsak nemzeteket tud összekötni, de a női nemet is,! Nem véletlenül ülünk le egy-egy nagyobb meccs elé, fene bánja , kinek szurkol a párunk, mi egészen biztosan annak a csapatnak, amelyik tele van latin ördöggel, vagy szép testű labdaidomárral. És ezt minden nő tudja. Hol van már persze Figo sármja és Beckham kisfiús mosolya (lábjegyzet: azért na)! Ha Cristiano Ronaldo nem az eseted, még mindig ott van Neymar. És levegőt szívjuk be, mielőtt kimondjuk, Marco Asensio.


Boksz

Bizony, ez nekünk is bejön, a boksz bármely formája férfias, tesztoszteron dús, vad és állatiasan izgalmas. Miért szeretjük nézni az egymást ütő férfiakat? Leszámítva azt, hogy a mai lányoknak kisebb az esélye arra, hogy összeverekedjenek a srácok értük a suli előtt, mint nyerni a kaparós sorsjegyen, hát persze, hogy a pucért testük miatt! A kidolgozott izomzat, kiélezett ösztönösség, egyszóval csöpög a bokszkesztyűről a tesztoszteron. Mohamed Alitól kezdve Mike Tysonig, egyébként gyakorlatilag teljesen mindegy ki bokszol!


Vízilabda

Szerencsések vagyunk magyar lányok, mert nemcsak magában a vízilabda sportágban, de a jóképű vízilabdázókban is dúskálunk. Nincs nagyobb öröm a honban, amikor egy-egy vízilabda bajnokságon drukkolhatunk, mint bősz hazafi lányok! És nézhetjük a víztől csillogó tökéletes Dávid szobrokat… Kásás Tamástól Vogel Somáig, Vámos Mártonig és Német Toniig….Hajrá srácok!


Hoki

A női hoki rajongás tulajdonképpen értelmetlen, mert bárki, de tényleg bárki lehet a tonnányi ruha és sisak alatt. A saját apánkat nem ismernénk meg, ha nincs rajta a meze, de valahogy mégis… A hokis fiúk menők. Erősek és bátrak. Úgy nekimennek egymásnak, mint medve a tuskónak. Mi pedig a pálya széléről nézhetjük, hogy micsoda férfiak és még az illúziónk is megmarad, hiszen a jégen nincs csúnya férfi, csak ha leveszi a maszkját.


+ 1 Szélcsatorna

A szélcsatornázás viszonylag új sport Magyarországon, de ha egyszer láttok egy repülőruhában feszítő pasit, aki ráadásul oktat benneteket és vigyáz rátok a szélben, miközben úgy repül, mint a superman… Nő legyen a talpán, aki nem gyengül el! Hiába, a női nem gyengéje az egyenruha és a különböző jelmezek, így nem kell nagyon messze mennie a a pasiknak, lehet, elég, ha csak beöltöznek nekünk Ha szeretnétek szexi szélcsatornás pasikat nézni, élőben láthatjátok Magyarország egyetlen szélcsatornájában. Ahol, fiúk figyelem, a szexi lányok többen vannak!

fotó forrás: vlv.hu, nemzetisport.hu, muschleandfitness.com, thesun.com


Ne maradjon le!