Szélcsatornázz ! Azonnal 6

Repülés, adrenalin, biztonság

 1. Itt minden rólad szól! - Szórakozás, biztonság

  Itt minden rólad szól! - Szórakozás, biztonság

  Mindig is vágytál repülni, de féltél ejtőernyőzni, vagy akár egy repülőre felülni? Kíváncsi vagy, milyen a szabadesés? A szélcsatornában mindent egyszerre kipróbálhatsz! Bárki átélheti az ejtőernyőzés élményét 5-99 éves korig, mindenféle előképzettség nélkül. Tapasztalt oktatóink felkészítésével és segítségével repülhetsz anélkül, hogy gépre szállnál!
 2. Fontos, hogy jól érezd magad! Már 5 éves kortól...

  Fontos, hogy jól érezd magad! Már 5 éves kortól...

  A mai világban az egyik legfontosabb életvezetési szempont, hogy tudatosan, környezetünkre és benne önmagunkra is fókuszálva jól érezzük magunkat. Testünk és lelkünk harmóniája és egészsége az általunk megélt minőségi élet függvényében valósulhat csak meg, amely a kapcsolatainkban, munkánkban és programjainkban van jelen. Ehhez a JÓL LÉTHEZ segítünk hozzá a repüléssel! VÁLASZD MOST!
 3. Étterem kávézó testnek és léleknek

  Étterem kávézó testnek és léleknek

  Szeretettel várunk a Szelet Cofee & More étterem kávézónkban, a Skyward konyhájában. Nemcsak a repülés előtt, vagy után tudod megkóstolni az isteni, házi készítésű süteményeinket és helyben sütött pizzáinkat! Bármikor betérhettek hozzánk egy lelket melengető levesre, egy lendületet adó kávéra, vagy egy pohár borra a barátokkal csütörtöktől vasárnapig.
 4. Nagyot robban a BUMM! csomag!

  Nagyot robban a BUMM! csomag!

  Legújabb BUMM! csomagunkkal elérhető áron próbálhatjátok ki a repülés legütősebb részét, csak a 'TAXIZÁST'! Két oktató segítségével lebeghettek újra és újra a csatorna legtetejéig és vissza! Nem lesz elég belőle ennyi? BUMM! csomagodat bármikor kiegészítheted a helyszínen, ha tetszett a repülés. És tetszeni fog! Időpontfoglalás csak telefonon! 06 30 589 0322
 5. Örök élmény videófelvétellel

  Örök élmény videófelvétellel

  Van egy bakancslistád és a repülés még nincs kipipálva? Örökre szóló élményt keresel magadnak, vagy valaki másnak? Szülinap? Évforduló? Legény- vagy lánybúcsú? Nálunk nem lősz mellé! Az élményt felejthetetlenné tesszük a repülésről készült videófelvétellel, melyet mindenki egyénileg tud letölteni. Ne feledd, repülni csak időpontfoglalással tudsz!

Válassz csomagot!

Válaszd ki, hogy 1 vagy több percet szeretnél repülni!

Sportoló vagy? Vagy leszel?

Lehetsz profi, vagy kezdő, mi fújjuk majd a szeled!

SPORTOLÓ VAGY? VAGY LESZEL?

Tapasztalt ejtőernyős vagy, de mindig jól jön egy kis "száraz" edzés? Most kezded az ejtőernyőzést és szeretnéd biztonságos körülmények között gyakorolni az alapokat? Versenyre készültök? Gyorsabban szeretnétek fejlődni a levegőben, ezért nálunk tökéletesítenéd a mozdulatokat?

Nem kell azonban ejtőernyőznöd ahhoz, hogy sportoló váljon belőled nálunk! A szélcsatorna ma már egy önálló sportág, nulla ejtőernyős ugrással is komoly sportolóink vannak az egész világban. Olyannyira, hogy világbajnokunk is van, Feith Máté személyében. Gyere rendszeresen és oktatóink segítségével úgy fogsz mozogni a szélben, mint lepke az üveg alatt.

Pörögjenek a számok

A SkyWard Szélcsatorna számai, amire büszkék vagyunk

0
ember tapasztalhatta meg nálunk a szabadesés élményét
0
km/óra
a szél sebessége, amivel őrülten lebeghetsz a szélcsatornában
0
%
ügyfeleink 98%-a újra repülne, meg újra, és újra, simán

Rólunk mondták

Aki már járt a Skywardban, tudja honnan fúj a szél

Komolyan nem gondoltam volna, hogy ekkora élmény lesz! Csak azért jöttem el, mert ajándékba kaptam, de ez mindent visz most! Olyan élmény volt, amiről nem tudtam, hogy nem tudok meglenni nélküle. Most már tudom!
Dávid Attila 29, Budapest

Emberek a szélben

Ismerd meg a Skyward csapatát

Adrenalin-őrültek, akik a szenvedélyüknek élnek

Adrenalin-őrültek, akik a szenvedélyüknek élnek

Tudtad, hogy a szélcsatornaoktatók azért kapnak fizetést, mert azt csinálják, amiért meg vannak őrülve? És tudtad, hogy amint kipróbálod, ezt te is tudod már és mindig a szélben szeretnél lenni? Az oktatóink persze hosszú évekig tanulják, hogy hogyan mozogjanak tökéletesen a szélben és hogy, hogyan tudjanak megóvni benneteket. Ti azonban bármikor jöhettek és repülhettek mindenféle tanulás nélkül. Kifújjuk a kusza gondolatokat, megmozgatjuk az elgémberedett csontokat és máris új emberként jöttök ki a szélből. Mert ha választhatnál, hogy szélcsatornázz, vagy ne, csak arra gondolsz, hogy mikor...

Skyward Blog

Amit mi a Skywardnál gondolunk. Ha tetszik, ha nem

'NŐ'velhető

'NŐ'velhető

Nem terveztük előre, de úgy alakult, hogy a mi munkahelyi közösségünkben többségében nők dolgozunk. És nem azért, mert sztereotip női szakmát végzünk, sőt! A szélcsatornázásra sokkal inkább volt jellemző korábban a tesztoszteron fűtöttség –
5 Legszexibb sport férfiaknak

5 Legszexibb sport férfiaknak

Izomtól duzzadó mezek? Csillogó férfitestek? Tesztoszterontól túlfűtött sportközvetítések? Az igazi oka a női szurkolásnak maguk a FÉRFIAK? Összeszedtük az 5 legszexibb férfi sportot!

Ne maradjon le!